Telia årets operatör på Telekomgalan

Publicerad: 2016-02-12 12:35

Prisregnet över Telia fortsätter med tre utmärkelser vid årets upplaga av Telekomgalan.

För bara ett par veckor sedan vann Telia priset Guldmobilen som bästa operatör 2015, och i går kväll var det dags igen. Till årets upplaga av Telekomgalan var Telia nominerat i flera kategorier, och kammade under kvällen hem inte mindre än tre priser.

Årets operatör – Telia
Telias fibersatsning Öppen fiber har överträffat alla förväntningar när det gäller försäljning och leverans. Under 2015 drog Telia fiber till hela 150 000 hushåll, vilket motsvarar 17 i timmen under hela året!Årets ledare – Haval van Drumpt, VD på Telias dotterbolag Zitius

Havals historia inom Telia är som en saga. Han började med att tjata till sig ett butiksjobb och är nu en mycket uppskattad chef som lyckas få medarbetarna att leverera.

Årets bolag – Zound Industries, TeliaSoneras delägda bolag

Efter framgångarna med hörlurar har Zound Industries i år klättrat ytterligare i värdekedjan och blivit mobiltelefontillverkare. Därmed har man åter lyckats göra en stereotyp produkt mer personlig.

Utmärkelserna är en skön bekräftelse på att Telias satsningar fungerar, både på privat- och företagsmarknaden.

Sedan tidigare har Telia utsetts till Bästa operatör vid Mobilgalan (Guldmobilen). Vid samma gala prisades dessutom Telias lösning för uppkoppling i bilen, Telia Sense, som mest innovativa IoT-tjänst. Dessutom kunde SKI konstatera att Telia har Sveriges nöjdaste tv-kunder.

Vi på Telia tackar för hederbetygelserna och förtroendet, och jobbar vidare för att möta kundernas behov ännu bättre.

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

cf-close-icon cf-add-round-icon cf-remove-round-icon cf-star-icon cf-check-icon
close information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic playbutton