Utökat samarbete med Viasat

Publicerad: 2016-08-06 13:05 | Taggar: Kategorier:

Telia och Viasat utökar sitt samarbete. Det betyder att den nylanserade TV-kanalen Viasat Sport Premium kommer att finnas tillgänglig för alla Teliakunder med sportpaket från Viasat.

Nu får du marknadens bästa utbud och kan följa Zlatan under hela hösten i Premier League. Dessutom kan vi glädjande berätta den stora nyheten att alla Viasats kanaler ingår i vår streamingtjänst Play+.

Telia har sedan tidigare Viasats fri- och betal-tv kanaler. Nu utökas innehållet och du som Teliakund får tillgång till tre nya sportkanaler, däribland den helt nylanserade kanalen Viasat Sport Premium som samlar de viktigaste och största sporthöjdpunkterna. Även TV3 Sport och eSportsTV kommer nu in i Telias utbud.

Till att börja med kommer kanalen fokusera på att visa den bästa fotbollen med de största matcherna från bland annat Premier League och Champions League, men också ett urval av de mest intressanta matcherna från bland annat spanska La Liga, italienska Serie A samt engelska FA-cupen. TV3 Sport HD lanserades i maj som en ny, bred sportkanal, och är huvudkanal för amerikanska fotbollsserien NFL, handbollens Champions League och basketens Euroleague. eSportsTV är en världsunik tv-kanal helt dedikerad till eSport.

Läs mer om Telias tv-utbud här!

FAQ

Q: Vilka kanaler får jag nu?
A: Telia har sedan tidigare Viasats TV3, TV6, TV8 och TV10 samt Viasats premiumpaket med film och sport. Nu utökas samarbetet och Telias kunder får därmed tillgång till tre nya sportkanaler, däribland den helt nylanserade kanalen Viasat Sport Premium och de två nya kanalerna TV3 Sport HD och eSportsTV i vårt tv-utbud. Dessutom kan vi glädjande berätta den stora nyheten att alla Viasats kanaler ingår i vår streamingtjänst Play+.

Q: Vad ska jag göra om jag redan ändrat mitt sportpaket hos er?
A:Vi hjälper dig gärna återaktivera ditt paket och komma tillbaka till marknadens bästa lösning. Vi är ledsna för den olägenhet vi har orsakat dig. Vi ber dig kontakta Telias kundtjänst på 020- 280 300 eller 08-90 200 så hjälper vi dig med att hitta bästa möjliga lösning. Du kan även själv gå in och aktivera ditt sportpaket på telia.se/mitttelia

Q: När får jag kanalerna?
A: Kanalerna ska nu finnas tillgängliga för våra kunder. Obs! Om du inte ser kanalerna kan du behöva starta om din tv-box. Dra ut kontakten, vänta några sekunder, och sätt i den igen.

Q: Vilken kanalplats har de nya tv-kanalerna?
A: eSportTV kanalplats: 67. HD: 467
Viasat Sport Premium kanalplats: 68. HD: 468
TV3 Sport kanalplats: 69. HD: 469
 

 

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

cf-close-icon cf-add-round-icon cf-remove-round-icon cf-star-icon cf-check-icon
close information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic playbutton