navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart

Förändring av tv-paket Stor

Publicerad: 2015-03-02 09:29

Nu inkluderar vi Play+ Stor!

Vi har tidigare erbjudit Play+ Stor som en tilläggstjänst. Från och med nu kommer den att ingå i tv-paket Stor. På det sättet förbättrar vi tittar-upplevelsen och tar tv-tjänsten vidare till alla skärmar. Från den 2 mars kommer alla kunder som skaffar tv-paket Stor att få Play+ Stor som en del i sitt tv-paket (kostade tidigare 69 kr/mån som tilläggstjänst). Det innebär att du kan se dina tv- och filmfavoriter på flera skärmar som till exempel datorn, surfplattan eller smartphonen.

Samtidigt genomför vi en prisjustering för tv-paket Stor. Det nya priset blir 299 kr/mån (tidigare 278 kr/mån). Du som har tv-paket Stor får ett brev om förändringen och hur du gör för att beställa Play+ Stor. För dig som redan har Play+ Stor som en tilläggstjänst till tv-paket Stor idag innebär förändringen en prisjustering från 347 kr/mån till 299 kr/mån.

Om du vill veta mer, beställa eller aktivera Play+ Stor, kontakta kundtjänst på 90200, butik eller surfa in på Play+ Stor.

arrow-downt arrow-downt information navigation-arrow-down navigation-arrow-right
Chatt

Behöver du hjälp?

Kontakta gärna en av våra rådgivare

Börja chatta Ring mig

Behöver du hjälp?

Chatta gärna med en av våra rådgivare

Behöver du hjälp?

Chatta gärna med en av våra rådgivare

Just nu är det många som vill komma i kontakt med oss.

Alla våra rådgivare är upptagna, vänligen försök igen om en liten stund.