Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer
navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart global-level-alert-warning global-level-alert-information

Cannes-special i Filmbutiken

Publicerad: 2015-05-13 08:42

Hela filmeliten samlas på Franska Rivieran 13-24 maj för årets upplaga av Cannes Filmfestival.

Det firar vi med en specialkategori i Filmbutiken. Där hittar du ett stort antal filmer som vunnit priser vid tidigare års festivaler.

Om du vill läsa mer om Cannes-specialen och veckans nya filmer så kan du göra det på vår blogg Smartare Vardag. Vill du gå direkt på filmtittandet så hittar du Cannes-specialen under Kategorier i Filmbutiken i din tv och på Play+.

Läs mer om Cannes Filmfestival i bloggen

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

cf-close-icon cf-add-round-icon cf-remove-round-icon cf-star-icon cf-check-icon

Chatta med Telia

För att vi ska kunna hjälpa dig snabbare ber vi dig fylla i några uppgifter. Telia kommer att spara chattkonversationen i 60 dagar.

Vill du spara din historik?

För att få historiken skickad till dig fyll i din mejladress.
cgc-chat-icon cgc-minimize-icon cgc-close-icon cgc-check-icon
arrow-downt arrow-downt close information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic playbutton