navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart

Play+ har uppdaterats och fått nytt utseende

Publicerad: 2015-08-12 15:39 | Kategorier:

För att Play+ ska vara enklare och snabbare att använda så lanserade vi idag en stor uppdatering av såväl appen som webbplatsen. Ytterligare förbättringar av tjänsten kommer senare i år.

Några av de förändringar som skett är att det nu finns en välkomstsida, att sökfunktionen har fler sorteringsmöjligheter och att Filmbutiken förbättrats på flera sätt.

När du går in på Play+ på din dator så kommer du automatiskt till den nya webbplatsen. När du klickar på ”Logga in” så kommer du bli ombedd att fylla i dina inloggningsuppgifter, oavsett om du tidigare tillåtit webbläsaren att spara dem.
 
Om du använder Play+-appen på din mobil eller surfplatta så kommer appen antingen att uppdateras automatiskt (om du har ställt in att din enhet får göra det) eller så får du själv gå in i din app-butik och starta uppdateringen. När uppdateringen är klar så måste du logga in igen.
 
Har du glömt ditt användarnamn eller lösenord? Logga in på Mina Sidor (vilket du enkelt gör med Mobilt Bank ID), där hittar du ditt användarnamn och möjligheten att ändra lösenord. Du kan också läsa mer om hur du ändrar dina inloggningsuppgifter på våra support-sidor.
arrow-downt arrow-downt information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic
Chatt

Behöver du hjälp?

Kontakta gärna en av våra rådgivare

Börja chatta Ring mig

Behöver du hjälp?

Chatta gärna med en av våra rådgivare

Behöver du hjälp?

Chatta gärna med en av våra rådgivare

Just nu är det många som vill komma i kontakt med oss.

Alla våra rådgivare är upptagna, vänligen försök igen om en liten stund.