navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart

Nytt lösenord för att ändra inställningar i trådlös router

Publicerad: 2014-11-07 10:11

För att ytterligare öka säkerheten i vår trådlösa router så lägger vi nu på ett lösenord när du som kund vill gå in och ändra nätverksinställningar i din trådlösa router (Thomson RGW).

Media har nyligen rapporterat om säkerhetsbrister i flera bredbandsoperatörers modem. Är du Teliakund med ett Zyxel- eller Thomson-modem, som Telia försett dig med, så är du skyddad mot dessa säkerhetsbrister. Har du bredband från Telia men har skaffat ett modem från Zyxel på egen hand (modellerna 2601, 2602 och 2812) så rekommenderar vi dig att byta till utrustning som levereras av Telia. Saknar du modem från oss så vänligen besök någon av våra butiker eller kontakta vår kundtjänst.
 
För att logga in i din trådlösa router anger du Administrator (med stort A) som användarnamn. Lösenordet är unikt och finns på undersidan av sin trådlösa router (Access-key).

arrow-downt arrow-downt information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic
Chatt

Behöver du hjälp?

Kontakta gärna en av våra rådgivare

Börja chatta Ring mig

Behöver du hjälp?

Chatta gärna med en av våra rådgivare

Behöver du hjälp?

Chatta gärna med en av våra rådgivare

Just nu är det många som vill komma i kontakt med oss.

Alla våra rådgivare är upptagna, vänligen försök igen om en liten stund.