Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer
navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart global-level-alert-warning global-level-alert-information

Läget i Filippinerna

Publicerad: 2013-11-14 11:37

Med anledning av katastrofläget i Filippinerna tillhandahåller Telia fri mobilkommunikation för våra kunder med mobilabonnemang från Telia som befinner sig på Filippinerna.

Samtal (ringa och svara), sms/mms och mobilsurf är kostnadsfritt till 30 november och gäller retroaktivt från den 8 november. Vi kommer informera våra kunder i Filippinerna via sms om att de har kostnadsfri mobilkommunikation. Svenskar i de drabbade områderna kan kontakta krismyndigheten NDRRMC tel: 02-912-2665, 02-911-1873 eller 02-911-1406. Anhöriga som är oroliga kan kontakta UD i Stockholm på telefonnummer 08-405 10 00.

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

cf-close-icon cf-add-round-icon cf-remove-round-icon cf-star-icon cf-check-icon

Chatta med Telia

För att vi ska kunna hjälpa dig snabbare ber vi dig fylla i några uppgifter. Telia kommer att spara chattkonversationen i 60 dagar.

Vill du spara din historik?

För att få historiken skickad till dig fyll i din mejladress.
cgc-chat-icon cgc-minimize-icon cgc-close-icon cgc-check-icon
arrow-downt arrow-downt close information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic playbutton