Flexa ditt mobila bredband

Publicerad: 2016-07-04 09:01 | Taggar: Jobba effektivare utanför kontoret, Kollaboration Kategorier:

Skype från hängmattan? Videoredigering på torpet? Inga problem. Nu kan du enkelt anpassa datamängden i ditt mobila bredbandsabonnemang från Telia efter hur mycket du behöver jobba.

På sommaren vill du kunna vara flexibel, vare sig du ska jobba eller slappa. Vill du ta en halvdags jobb från sommarstugan ska du inte behöva oroa dig för att datamängden på ditt mobila bredbandsabonnemang tar slut.

– Nästan varannan småföretagare måste sköta företagets normala drift under semestern. De kan inte missa några affärer eller affärsrelationer bara för att det är semestertider, säger Johanna Kallavuo, Business manager för mervärdestjänster på TeliaSonera.

Behovet är stort att kunna sköta företaget från annan ort och plats. Det handlar om att kunna ta hand om fakturor, läsa mejl och hantera möten, men även om att ta hand om sina affärsrelationer.

– Att vara uppkopplad är affärskritiskt. Detta hade vi i åtanke när vi tog vi fram vårt flexibla mobila bredband som du kan skruva upp och ner utifrån dina egna behov. Det är något som vi inte har haft tidigare, säger hon.

Flexibel datamängd efter behov
Med Telia Mobilt Bredband Företag Flex kan du alltså själv välja datamängd beroende på behov utan att behöva teckna ett nytt abonnemang eller öka på din bindningstid. En gång i månaden kan du skruva upp eller ner mängden gigabyte beroende på hur mycket du kommer att behöva.

Har du en period ledigt, eller om du befinner dig periodvis på resande fot med bra wifi, kanske du behöver lite mindre surfmängd. Behöver du istället delta i videokonferenser från sommarstugan passar det bättre att växla upp.

För småföretagare med koll på kostnaderna
Du kan välja bland datamängder från 1 GB i månaden för 49 kronor och ända upp till 200 GB i månaden för 719 kronor. Med den mängden kan du både jobba och låta familjen streama film och tv från landstället. Dessutom ingår en 4G-router så att du kan dela med dig av surfen.

– Detta passar för företag som vill ha koll på kostnaderna och inte låsa upp sig i en viss datamängd under en längre tid, och där det är viktigt att varje enskild medarbetare kan jobba där man är. Med ett flexibelt bredband vet man att kostnaderna inte sticker iväg, säger Johanna Kallavuo.

Läs mer om Telia Mobilt Bredband Företag Flex här.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Få det senaste om trender, teknik och digitalt i din inbox.

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

close information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic playbutton