7 poddar att inspireras av i sommar

Publicerad: 2016-07-05 13:27 | Kategorier:

Vem har sagt att du inte kan förena nytta med nöje på semestern? Vi har listat sju podcaster för dig som vill bli inspirerad, underhållen och samtidigt lära dig något nytt. Perfekt för hängmattan, på flygresan eller under gräsklippningen på landet.

Framgångspodden
Om du vill bli inspirerad och få en inblick i hur framgångsrika personer kommit dit de är idag ska du lyssna på Framgångspodden. Här intervjuar entreprenören och VM-medaljören i MMA (!) Alexander Pärleros kända och mindre kända människor inom bland annat media, idrott och företagande. En smart detalj är att varje avsnitt finns i en kortare version för dig som har bråttom.

Startuppodden
Du som är intresserad av den svenska startup-scenen får här ditt lystmäte. Startuppodden är en intervjupodcast med ett veritabelt smörgåsbord av svenska startup-profiler, men även personer inom reklam, mode och teknik. Intervjuar gör teknikjournalisten Mikael Zackrisson.

Digitalisterna
Kjell Eriksson, känd från bland annat P3, och Daniel Stark som är Business och strategy manager på Telia tar i podcasten Digitalisterna upp frågor som rör företagande, entreprenörsskap och digitalt arbetsliv. Gästande företagare berättar om fram- och motgångar, drivkrafter och delar med sig av tips.

Breakit och Digitalpodden
Två av Sveriges bästa nyhetspoddar för dig som vill ha koll på företagande i allmänhet och den svenska startup-scenen i synnerhet. Breakit görs av Olle Aronsson och Stefan Lundell, grundare av nyhetssajten med samma namn. Digitalpodden är Dagens Industris podcast om it- och startupsektorn.

HR-podden
HR-podden beskriver själva denna podd som Sveriges första om ”ledarskap, organisation och personalarbete i en snabbrörlig värld. Drivs av Gisela Jönsson som är doktorand i arbetsvetenskap på KTH och Katarina Starendal som är HR Manager på konsultföretaget LynxEye.

HBR IdeaCast
En riktig långkörare där inflytelserika personer inom huvudsakligen företagande och finansvärlden intervjuas. Podcasten HBR IdeaCast produceras av Harvard Business Review, välrenommerade månadsmagasinet som ges ut av det überkända universitetet i Boston.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Få det senaste om trender, teknik och digitalt i din inbox.

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

close information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic playbutton