Jobba smartare med Apple Watch

Publicerad: 2016-01-13 16:10 | Kategorier:

Med Apple Watch slipper du ta upp telefonen ur fickan för att se vem som ringer och messar, du håller koll på din aktivitet och får väderprognoser. Men visste du att det finns många smarta appar till Apple Watch som kan underlätta på jobbet ytterligare? Här listar vi åtta favoriter.

Clear
Alla måste ha en bra att-göra-lista. Clear är både snygg och praktisk, och har såklart även en Apple Watch-app. I den kan du se alla dina listor, bocka av att-göra-poster och skapa nya. Du får upp påminnelser i ”överblickar” och kan enkelt se hur många aktiva poster du har. Appen, som finns till iPhone, iPad och Apple Watch, kostar ca 55 kronor.

Slideshow Remote for Powerpoint
Visar du ofta Powerpoint-presentationer? Har du en Apple Watch kan du enkelt styra presentationen med Slideshow Remote for Powerpoint. Appen, som även funkar i iPhone och iPad, gör det enkelt att byta sida, hålla koll på förfluten tid och starta om presentationen direkt från handleden. Kostar ca 50 kronor.

Invoice2go
Fakturera via handleden. Låter det för bra för att vara sant? Tänk om! Invoice2go heter en komplett tidsrapporterings- och faktureringslösning som du kan styra från din Apple Watch. Stämpla in och ut eller skicka fakturan direkt från klockan. Appen kostar från ca 109 kronor i månaden.

Feedly
Med Feedly håller du dig uppdaterad om vad som händer på dina favorit-bloggar. Lägg till RSS-strömmar i appen eller på sajten och läs dem i klockan. Klockappen visar text och bild men du kan också spara, tagga eller markera artiklar som lästa. Feedly är i dagsläget gratis i sitt grundutförande.

App in the Air
För dig som flyger mycket är App in the Air perfekt. Här håller du koll på avgångar, förseningar, gater och annan viktig information som rör din flygresa. I iOS-appen får du ännu mer information, som till exempel hur du hittar på flygplatsen, transporter till och från flygplatsen och mycket annat. Appen kostar ca 55 kronor per år.

DataMan Next
Med DataMan Next håller den mobila medarbetaren koll på sin dataförbrukning direkt i klockan. Du skriver in nivån du har på ditt abonnemang och får varningar när du närmar dig taket. Appen finns i flera olika versioner och kostar från ca 20 kronor.

ETA – din GPS-körassistent
Med den inbyggda Kartor-appen kan du visserligen navigera med din klocka, men om du enkelt vill veta hur lång tid det är till en viss plats är ETA en smart app. Du får veta beräknad ankomsttid, avståndet och trafikläget. ETA funkar som ”complication”, vilket innebär att du kan lägga den direkt på urtavlan. Priset ligger på ca 30 kronor.

Fantastical 2
Kalenderappen i all ära, men planeringsproffset vill ha tyngre grejer. Fantastical har hängt med ett bra tag och vunnit flera priser, både för sin design och funktionalitet. I klockappen får du en överblick över din planering, kan skapa och bocka av att-göra-poster och mycket annat. Funkar som ”complication” för visning direkt på urtavlan. Fantastical 2 kostar ca 55 kronor.

Foto: Apple

Prenumerera på nyhetsbrevet

Få det senaste om trender, teknik och digitalt i din inbox.

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

close information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic playbutton