Alla klockor kan bli smarta

Publicerad: 2016-02-10 09:42 | Kategorier:

Du som har funderat på att skaffa en smart klocka, men inte fastnat för de varianter som finns på marknaden idag har här den perfekta kompromissen. Chronos gör nämligen vilken klocka som helst smart.

Apple Watch och Android Wear i alla ära, men ett problem för smartwatch-tillverkarna har varit att slå igenom bland traditionella klockbärare. Och det kanske inte är så konstigt när smarta klockor snarare riktar sig mot teknikintresserade än mot klockfantaster.

Chronos kan bli den perfekta länken mellan de två världarna. Den tre millimeter tunna skivan fäster du under boetten på din vanliga klocka och vips så har den fått smartwatch-funktioner!

Genom vibrationer känner du när någon ringer eller när du får meddelanden, den har inbyggd stegmätare och andra träningsfunktioner, och genom gester och knackningar kan du styra musik och annat på telefonen. Chronos kan även signalera samtal, påminnelser och andra notiser med olikfärgade ljussignaler.

Batterierna i Chronos räcker i 36 timmar, ungefär lika länge som en vanlig smart klocka alltså. Tack vare en sugfunktion kan du fästa och flytta din Chronos mellan olika klockor utan att lämna märken. Chronos går att förbeställa och kommer att kosta från drygt 900 kronor. På företagets hemsida kan du även beställa Chronos tillsammans med två olika armbandsur om du inte vill använda ett eget.
 

Prenumerera på nyhetsbrevet

Få det senaste om trender, teknik och digitalt i din inbox.

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

close information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic playbutton