navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart

Så drar du nytta av att medarbetarna jobbar mobilt.

Publicerad: 2015-03-03 03:03 | Taggar: Mobilitet i praktiken Kategorier:

Ökningen av smartphones och surfplattor är dramatisk. Bara under 2014 såldes nästan två miljarder smartphones i världen. Och försäljningen av surfplattor väntas gå om datorer under 2015. Den mobila revolutionen har börjat. Med Telia Mobility Management kan du dra nytta av den.

Idag använder 60 % smartphones i arbetet, 79 % vill kunna nå alla dokument och system överallt och 72 % tycker att mobilitet ökar motivationen. På bara några år har mobilitet blivit ett naturligt inslag i människors vardagsliv. Vi tar för givet att vi kan vara uppkopplade både hemma och på stan.

Du har sannolikt redan i dag utrustat dina medarbetare med smartphones och surfplattor så att de kan surfa och kolla sin mejl. Men då har du bara skrapat på ytan av alla de möjligheter som står till buds. Rätt använt är mobilitet ett sätt att öka motivationen och effektiviteten hos dina medarbetare. Det kan också vara ett sätt att spara pengar och göra dina kunder nöjdare.

Mer fakta och tips i broschyren.

Ladda ner den här!

Tack - dokument skickas till dig inom kort.

Tyvärr lyckades vi inte ta emot din epost. Var vänlig försök igen.

arrow-downt arrow-downt information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic