Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer
navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart telia-logo-reverted global-level-alert-warning global-level-alert-information icon_twitter_footer

Att jobba mobilt

Publicerad: 2015-03-13 14:09 | Taggar: Telia, Att jobba mobilt Kategorier:

Allt blir mobilt - hur påverkar det ditt företag? På bara några år har mobilitet blivit ett naturligt inslag i människors vardagsliv. Det är en självklarhet att vara uppkopplade både hemma och på stan. Det här privata beteendet ställer helt nya krav på företag som vill ligga i framkant.

Smartphones och surfplattor har på många sätt revolutionerat vår tillvaro. De är lätta att ha med sig och underlättar våra liv på många sätt. Vi har vant oss vid gränssnittet - vi vet hur de fungerar och tar enkelheten för given. Det här självklara förhållningssättet till mobilitet påverkar även företagsvärlden. Människor förväntar sig helt enkelt samma typ av enkla lö;sningar på jobbet som de har hemma.

Fritt flöde av idéer och information skapar möjligheter för alla

I dag kan mycket av det arbete som tidigare krävt en dator göras lika bra på en surfplatta eller smartphone. När medarbetarna kan röra sig fritt mellan olika ytor på kontoret, eller mellan helt skilda arbetsplatser, blir det lättare att dela idéer med varandra och där medarbetare får möjlighet att nå viktig information på ett säkert sätt. Speciellt när företagets information kan flöda lika fritt som människorna.

Just möjligheten att nå viktig företagsinformation på ett säkert sätt var man än befinner sig öppnar en rad nya möjligheter.

Läs mer

Mobilt arbete i topp när unga väljer jobb
Redo för framtidens kontor?
Mobilt arbete - därför hamnar det högt på IT-chefens agenda
Han styr byggbolaget från surfplattan
Smartphone mångsidigt verktyg för tekniker
Surfplattor gör SKF effektivare
Surfplattan effektiviserar ronden

Lär dig mer

Mobilitet i praktiken
Så här kommer ni igång

 

Prenumerera på nyhetsbrevet

Få det senaste om trender, teknik och digitalt i din inbox.

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

cf-close-icon cf-add-round-icon cf-remove-round-icon cf-star-icon cf-check-icon

Chatta med Telia

För att vi ska kunna hjälpa dig snabbare ber vi dig fylla i några uppgifter. Telia kommer att spara chattkonversationen i 60 dagar.

Vill du spara din historik?

För att få historiken skickad till dig fyll i din mejladress.
Toggla chat
arrow-down arrow-up Telias Twitter Telias blogg Telias YouTube Telias Facebook Telias LinkedIn telia-logo close information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic playbutton