navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart

Wondercube – den nya generationens schweiziska armékniv

Publicerad: 2015-05-19 15:12 | Taggar: Uppkoppling, Sakernas internet

Wondercube är som en modern schweizisk armékniv i miniatyr – räddaren i nöden för den mobila generation som alltid är på språng.

Wondercube är ett nytt komplement till mobilen som innehåller åtta utvikbara verktyg, till exempel usb-sticka, flashminne, LED-lampa, mobilstöd och laddare. Eftersom kuben endast mäter 2,5 cm kan du enkelt sätta den på nyckelknippan och därmed slippa såväl hoptrasslade kablar i fickan som alla lösa mobiltillbehör.

En hållare för ett vanligt fyrkantsbatteri på nio volt gör dessutom att du enkelt kan lösa nödsituationer när mobilbatteriet oväntat tagit slut och köpa dig upp till 3,5 timmars extra batteritid, enligt utvecklarna. Och kopplas kuben till en dator så går mobilen att ladda utan någon extra kabel.

Wondercube har versioner för både iOS och Android, och har nyligen lanserats via crowdfunding-sajten Indiegogo. Utvecklarna hoppas få in tillräckligt med pengar för en säljstart i augusti och priset uppskattas till motsvarande 600 kronor för köpare i USA.

Läs mer om Wondercube här.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Få det senaste om trender, teknik och digitalt i din inbox.

arrow-downt arrow-downt information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic