navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart

Ett urval av inspirerande länkar

Uppdaterad: 2015-05-01 10:45 | Taggar: Appar, Sakernas internet

Intresserad av mer läsning? Här berättar vi bland annat om hur färgblinda ska kunna se färgerna på tv:n och om hur Luftfartsverket ska komma tillrätta med drönarhotet mot flygsäkerheten.

Drönare största hotet mot flygsäkerheten enligt LFV
Enligt Luftfartsverket är drönare just nu det största hotet mot vår flygsäkerhet, och därför släpper LFV nu en webbtjänst med information om var det är förbjudet med drönare.
Läs artikeln här.

Bättre tv-upplevelse för färgblinda med HDMI-adaptor
Med hjälp av crowdfunding planeras tillverkning av HDMI-adaptorn Eye2TV som förhöjer färgerna för de som är färgblinda, vilket gör att de får en bättre tv-upplevelse.
Läs artikeln här.

Windows 10 sista versionen någonsin
Nu meddelar Microsoft att Windows 10 blir den sista versionen då man istället kommer att släppa många små uppgraderingar i framtiden, något som ställer nya krav på it-avdelningarna.
Läs artiklen här.

Vattenfall testar trådlös laddning av elbilar
Vattenfall ska testa tekniken som möjliggör för elbilar att laddas trådlöst. Laddningen sker med samma teknik som vi idag använder för att ladda eltandborstar.
Läs artikeln här.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Få det senaste om trender, teknik och digitalt i din inbox.

arrow-downt arrow-downt information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic