navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart

Ett urval av inspirerande länkar

Uppdaterad: 2015-05-01 10:45 | Taggar: Appar, Sakernas internet

Intresserad av mer läsning? Här berättar vi bland annat om knappen som folk blir tokiga på, att du kan se vad du googlade förra året och vad de senaste forskningsrönen säger.

Forskare: Vi kan inte hantera tekniken
Nu varnas det för att våra hjärnor inte kan hantera den moderna tekniken. Enligt forskare leder den till ett tappat fokus och risk för sämre prestation på arbetsplatsen.
Läs artikeln här.

Folk blir tokiga av en knapp som inte gör någonting
Sedan första april finns det en knapp på nätforumet Reddit. När man klickar på den händer ingenting, men trots det har den väckt stor uppmärksamhet.
Läs artikeln här.

Se vad du googlade på förra året
Nu gör Google det möjligt för sina användare att ladda ner sin tidigare sökhistorik, och därmed kan man att se vad som googlats flera år tidigare.
Läs mer här.

Jordbrukare i Kenya får odlingsråd via sms
För ungefär sju kronor i månaden kan jordbrukare i Kenya få väderprognos, agrikulturella experttips och informaion om aktuell prissättning i området via sms en gång i veckan.
Läs artikeln här.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Få det senaste om trender, teknik och digitalt i din inbox.

arrow-downt arrow-downt information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic