Rådgivaren som alltid tar selfies

Publicerad: 2015-12-10 10:43 | Kategorier:

Från början var det bara på skoj, men numera tar den personlige rådgivaren Reshad alltid en selfie med sina kunder. – Alla tycker att det är en jätterolig grej och ryktet har spridits.

Under hösten 2015 gav Telia alla företagskunder möjlighet att få en personlig rådgivare utan kostnad och genomslaget blev enormt. För kunderna har det känts tryggt att i lugn och ro sitta ner och gå igenom företagets unika behov, och den personliga relationen uppskattas från båda håll.

Detta vet inte minst den personlige rådgivaren Reshad Amini i Malmö. Han har på senare tid blivit känd bland kunderna som selfies-rådgivaren.

– I början var mest mest på skoj men nu har ryktet spridits!

Minnas första kunden
Det hela började när Reshad skulle bli personlig rådgivare och därför gick en intern utbildning. En kväll satt han och sambon, som också jobbar i en Teliabutik, och diskuterade vad den nya tjänsten skulle innebära för Reshads del.

– Hon skojade och sa att jag kunde ta bilder tillsammans med mina kunder, berättar Reshad.

Först tänkte han att det kunde uppfattas som oseriöst, men när han satt med första kunden bestämde han sig ändå för att testa.

– Första kunden jag hade förlängde abonnemanget och då berättade jag om rollen. Sedan frågade jag om vi först kunde ta en seriös och sedan en rolig bild tillsammans som ett minne.

Alla vill vara med
Hittills har alla kunder sagt ja, och feedbacken har varit genomgående positiv. En del kunder är mer engagerade i bilden än andra.

– Nyligen hade jag en hel familj här och de själva hade en jätterolig idé. De föreslog att vi skulle flytta undan ett bord och sedan hoppa tillsammans på groupien. Det är superkul att kunderna vill vara delaktiga, säger han.

Efter mötet skickar Reshad bilden som ett minne till kunden och det brukar vara uppskattat.

– Då kan de sitta på jobbet och skratta efteråt. Det är roligt att se att kunderna har en rolig sida och de känner säkert samma sak med mig. De flesta har säkert inte tagit en bild tillsammans med någon de köpt något av förut, säger han och förklarar:

– För några år sedan hade det säkert uppfattats som konstigt, men nu tar alla bilder konstant och därför tycker kunderna bara att det är kul.

Ryktet sprids
Numera har det blivit lite av en grej för Reshad, och ryktet om hans bilder har börjat spridas.

–Många rekommenderar mig vidare till sina bekanta. Det händer ofta när jag blir uppringd att personen frågar om det är jag som hjälpte deras kompis och sedan tog en bild, berättar han och tillägger:

– Sedan kan det ju även ha att göra med att många som är glada över att ha fått en personlig rådgivare. Bilderna är bara ett plus i kanten.

Han förklarar att kunderna som kommer till honom ofta vill se över helheten, och han själv rekommenderar alla att ta ett möte med sin personliga rådgivare med jämna mellanrum.

– Vi finns på riktigt, brukar jag säga. Och det är så bra att kunna sitta ner i lugn och ro och fokusera på kundens verksamhet. Många uppskattar att träffas öga mot öga. De brukar säga att jag ser ut precis som på reklamen!

Här kan du få en personlig rådgivare.

Fotnot: Samtliga personer har godkänt att bilderna publiceras i samband med artikeln.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Få det senaste om trender, teknik och digitalt i din inbox.

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

close information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic playbutton