7 tillbehör för en smartare arbetsdag

Publicerad: 2015-12-21 11:57 | Kategorier:

Dagens digitala arbetsliv innebär mängder av smarta – och mindre smarta – teknikprylar att hålla reda på. Vi har vaskat fram sju guldkorn som vi tycker att du ska titta närmare på, allt från musiktillbehör till första hjälpen för en strömtörstande telefon.

1. Ladda smart
I slutet av en hektisk arbetsdag är det inte bara du som kan behöva fylla på batterierna. Tyvärr kan du inte använda den smidiga lilla mobilladdaren Casepower Street Go för att ladda dig själv, men väl din mobiltelefon. Casepower Street Go, tillsammans med billaddare, laddkabel och en extra väggladdare, ingår i Telias paket för affärsresenären.

2. Ljudliga lokaler
Allt blir bättre med musik! I Telias paket för butik och restauranger ingår två Sonos 1-enheter och Spotify Business så att du enkelt kommer igång med trådlöst strömmad musik på lagligt vis. Vill du köpa en Sonos 1 separat kostar den cirka 2150 kronor.

3. Jobba ostört
Ett par riktigt bra hörlurar är a och o i dessa tider av podcasts och strömmande musik. Sonys SBH-70 är både vattentäta och stöttålig, dessutom vibrerar de när det ringer så att du inte missar några samtal. Kostar cirka 799 kronor, men ingår även i detta paket.

4. Surfa i storformat
2015 var året då surfplattan blev vuxen. Både nya iPad Pro från Apple och Surface Pro från Microsoft passar nu ännu bättre i professionella sammanhang. iPad Pro har fått en 12,9 tum stor skärm, ett nytt tangentbordsfodral och en penna som tillbehör. Surface Pro 4 har även den tangentbord i fodralet samt en skärm på 12,3 tum. iPad Pro kostar från cirka 8995 kronor och Surface Pro 4 från cirka 9995 kronor.

5. Aldrig mer borttappad väska
Har det hänt att du glömt väskan på tåget eller bussen? Eller är du rädd för att den ska bli stulen? Med en Gigaset G-tag fäst på väskan larmar telefonen när väskan hamnar utanför bluetooth-signalens räckvidd. Hur enkelt som helst. Funkar såklart även för nyckelknippan, kameran eller andra saker du vill hålla koll på.

6. Ett bra minne räcker längre
Du som har mycket musik, tunga pdf:er eller andra utrymmeskrävande filer i mobiltelefonen ångrar säkert att du inte valde en variant med ett större inbyggt minne. Leef iBridge är lösningen: ett usb-minne som funkar både till datorn och telefonen. Med usb-kontakt i ena änden och lightning-kontakt i andra kopplar du enkelt in den i din iPhone eller iPad. Finns i storlekar upp till 256 GB och kostar från omkring 500 kronor.

7. Utnyttja solens strålar
Solenergi är på frammarsch, och nu kan du även ladda dina teknikprylar med hjälp av solens strålar. Solpro Helios är ett batteri med utvikbara solpaneler. Efter 4,5 timmar i solen kan Helios ladda din telefon tre gånger om. Dessutom är den snygg. Priset ligger strax över tusenlappen.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Få det senaste om trender, teknik och digitalt i din inbox.

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

close information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic playbutton