navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart

Ett urval av inspirerande länkar

Publicerad: 2015-08-26 14:36 | Kategorier:

Här har vi samlat intresseväckande läsning om allt från IBM:s planer i Malmö till hur man scannar 3D-objekt med sin smartphone.

Scanna 3D-objekt med din smartphone
Microsoft har skapat appen MobileFusion, som gör det möjligt att scanna saker i 3D-format. Dessa kan man sedan skriva ut med en 3D-skrivare.
Läs artikeln här

Åtalas för att ha skickat spam
I USA har en 47-årig erkänt att han har skickat mer än 27 miljoner spam-meddelanden på Facebook och nu riskerar han upp till tre års fängelse och 250 000 dollar i böter.
Läs artikeln här

IBM startar utvecklingscentrum i Malmö
Nu hurrar troligtvis alla nyutexaminerade IT-utvecklare i Skåneregionen, IBM ska nämligen starta ett nytt utvecklingscentrum i Malmö och räknar med att anställa minst 300 personer.
Läs artikeln här

Boeing vill göra drönare som förvandlas till u-båt
Flygplanstillverkaren Boeing har sökt patent på en drönare som kan förvandlas till en u-båt när en lämplig nedslagsplats i vattnet lokaliserats.
Läs artikeln här 

Prenumerera på nyhetsbrevet

Få det senaste om trender, teknik och digitalt i din inbox.

arrow-downt arrow-downt information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic