navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart

Mobilen mångsidigt verktyg för Eltels tekniker

Publicerad: 2014-09-08 16:42 | Kategorier:

Mobilen är ett av Eltels teknikers främsta arbetsredskap på fältet. Den används till allt från att ta emot arbetsordrar med till dokumentation och navigering.

Eltel är ett av Sveriges ledande infranätsföretag och har många tekniker ute på fältet. I mobilen kan de bland annat få information om exakt var på kartan fel som måste åtgärdas finns och rapportera in hur mycket material som gått åt. Mobilen används även för att dokumentera och bilderna skickas direkt in till beställaren.

Den mobila åtkomsten till information oberoende av tid och plats har möjliggjort för nya sätt att arbeta. Nu slipper de hämta kartor och papper på kontoret och kan jobba mer effektivt. När mobilerna levereras till Eltel är de redan färdigkonfigurerade, vilket gör att teknikern kan börja jobba med en gång.

– Vi har köpt alltihop färdigpaketerat med allt från leverans av terminaler till managementverktyg, uppföljning, support och garanti. Vi får en färdig lösning så att vi har så lite jobb som möjligt själva, säger Mats Bergström, It-telefonspecialist på Eltel.


Tillbaka till nyhetsbrevet

Prenumerera på nyhetsbrevet

Få det senaste om trender, teknik och digitalt i din inbox.

arrow-downt arrow-downt information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic