Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer
navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart global-level-alert-warning global-level-alert-information

Mikrofon för poddinspelningar

Publicerad: 2014-10-23 11:12 | Kategorier:

Vill du spela in din egen podd? USB-micken Yeti och en surfplatta är allt som behövs för att skapa din egen portabla inspelningsstudio.

Blue Microphones Yeti är en mikrofon med inbyggd förstärkare och ljudkort. Eftersom den är tre prylar i en blir det enklare att spela in och mikrofonen har blivit en bästsäljare. Det finns uttag för att koppla hörlurar till mikrofonen för att lyssna samtidigt som man spelar in. Yeti kopplas till en dator eller surfplatta via usb och funkar med både Windows och Mac. För att koppla Yetin till en iPad behöver du en USB-adapter. 

Mikrofonen har fått gott om positiva recensioner på nätet och kostar en dryg tusenlapp.

Tips: Så kommer du i gång med poddradio
http://www.telia.se/foretag/trender-och-nytta/posts/2014/10/21/fem-tips-sa-kommer-du-i-gang-med-poddradio

Prenumerera på nyhetsbrevet

Få det senaste om trender, teknik och digitalt i din inbox.

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

cf-close-icon cf-add-round-icon cf-remove-round-icon cf-star-icon cf-check-icon

Chatta med Telia

För att vi ska kunna hjälpa dig snabbare ber vi dig fylla i några uppgifter. Telia kommer att spara chattkonversationen i 60 dagar.

Vill du spara din historik?

För att få historiken skickad till dig fyll i din mejladress.
cgc-chat-icon cgc-minimize-icon cgc-close-icon cgc-check-icon
arrow-downt arrow-downt close information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic playbutton