navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart

Magneter kopplar whiteboarden till molnet

Publicerad: 2014-05-02 10:14 | Taggar: Spara i molnet

Nu har det blivit enklare att spara mötesanteckningarna med mobilen. Med magneter kopplade till en app slipper du blänk och skuggor när du fotograferar av whiteboarden.

Magneterna heter Link och kommer från svenska Whitelines. De är kopplade till en gratisapp som finns för både Android och IOS. För att spara anteckningarna fästs magneterna i hörnen av tavlan och mobilen positioneras så att alla fyra rutorna finns med i bild. Rutorna hjälper sedan telefonens kamera att tolka vad som ska med i bild, även om bilden tas lite från sidan. Resultatet blir en bild med klara färger som sparas på datorn eller i molnet.

Whitelines Link kommer i small, medium och large för att kunna matcha whiteboardens storlek. Link finns även som block för den som vill spara handskrivna anteckningar digitalt. Både magneterna och blocken går att köpa på Whitelines webbshop.

 

Tillbaka till nyhetsbrevet >>

Prenumerera på nyhetsbrevet

Få det senaste om trender, teknik och digitalt i din inbox.

arrow-downt arrow-downt information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic