Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer
navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart telia-logo-reverted global-level-alert-warning global-level-alert-information icon_twitter_footer

Magneter kopplar whiteboarden till molnet

Publicerad: 2014-05-02 10:14 | Taggar: Spara i molnet

Nu har det blivit enklare att spara mötesanteckningarna med mobilen. Med magneter kopplade till en app slipper du blänk och skuggor när du fotograferar av whiteboarden.

Magneterna heter Link och kommer från svenska Whitelines. De är kopplade till en gratisapp som finns för både Android och IOS. För att spara anteckningarna fästs magneterna i hörnen av tavlan och mobilen positioneras så att alla fyra rutorna finns med i bild. Rutorna hjälper sedan telefonens kamera att tolka vad som ska med i bild, även om bilden tas lite från sidan. Resultatet blir en bild med klara färger som sparas på datorn eller i molnet.

Whitelines Link kommer i small, medium och large för att kunna matcha whiteboardens storlek. Link finns även som block för den som vill spara handskrivna anteckningar digitalt. Både magneterna och blocken går att köpa på Whitelines webbshop.

 

Tillbaka till nyhetsbrevet >>

Prenumerera på nyhetsbrevet

Få det senaste om trender, teknik och digitalt i din inbox.

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

cf-close-icon cf-add-round-icon cf-remove-round-icon cf-star-icon cf-check-icon

Chatta med Telia

För att vi ska kunna hjälpa dig snabbare ber vi dig fylla i några uppgifter. Telia kommer att spara chattkonversationen i 60 dagar.

Vill du spara din historik?

För att få historiken skickad till dig fyll i din mejladress.
Toggla chat
arrow-down arrow-up Telias Twitter Telias blogg Telias YouTube Telias Facebook Telias LinkedIn telia-logo close information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic playbutton