5 tips för att maxa nya Google maps

Publicerad: 2014-05-28 09:56 | Kategorier:

Googles kartapp har uppdaterats men det är inte helt lätt att se vad som är nytt. Dra nytta av de nya funktionerna och bli mer effektiv när du ska på ett möte på stan eller är på affärsresa. Vi ger dig de bästa tipsen för att få ut maximalt av den.

Upptäck mer
Nu är hela kartan interaktiv. När du klickat på en plats visar Google maps dig relaterade platser och de bästa sätten att ta sig dit.

Hitta smidigaste vägen
Bil, tåg eller cykel? Nu går det att jämföra olika transportsätt och snabbaste vägen dit du ska direkt på kartan. Perfekt funktion när du behöver ta dig till ett möte i en ny stad.

Få bättre sökresultat

När du letar efter en restaurang, bar eller ett hotell kan du nu filtrera din sökning efter pris, betyg och om det är öppet vid en specifik tidpunkt.

Karta som anpassar sig efter dig
När du stjärnmärker platser du gillar och skriver recensioner anpassar sig kartan och ger egna förslag på restauranger du kanske gillar eller snabbaste sättet att ta sig hem. Ju mer du interagerar med Google maps ju mer användbar blir den för dig.

Skapa egna kartor
Skapa dina egna kartor där du märker ut dina favoritställen, när du är nöjd kan du publicera och dela den med dina vänner eller kollegor. Detta kan vara en tidssparande funktion vid affärsresor och liknande.

Tillbaka till nyhetsbrevet >>

Prenumerera på nyhetsbrevet

Få det senaste om trender, teknik och digitalt i din inbox.

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

cf-close-icon cf-add-round-icon cf-remove-round-icon cf-star-icon cf-check-icon
close information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic playbutton