Ladda prylarna på språng med Modulo

Publicerad: 2014-06-02 10:06 | Taggar: Kickstarter Kategorier:

Säg hej då till urladdade batterier. Kickstarterprojektet Modulo är en kompakt, staplingsbar laddare för alla typer av usb-enheter. Intresset har varit stort – projektet har dragit in 4,5 gånger mer än begärt kapital och leveranser av färdiga produkter väntas i juli.

Det portabla och staplingsbara systemet Modulo kan ladda alla typer av usb-prylar. Upp till fem moduler kan man stapla. Tillsammans räcker det till att ladda motsvarande drygt sex stycken iphones till 100 procent.

En Modulo laddar en mobil lika snabbt som en vanlig laddare, medan en surfplatta kan behöva två till tre för att laddas lika snabbt som den skulle med en laddare ansluten till elnätet.

Fäst laddaren på mobilen
Varje modul väger strax under 70 gram och är designad för att lätt kunna klistras fast på en enhet utan att lämna spår efter sig. På så sätt kan man enkelt ladda mobilen på språng – praktiskt om man vill jobba utanför kontoret en fin sommardag.

Modulo kan laddas till full styrka på två och en halv timme genom att anslutas till eluttag, via datorn eller en trådlös mottagare.

Vann pris på CES-mässan
Batterisystemet vann pris på CES-mässan i år och intresset för det har varit stort. När finansieringsperioden på Kickstarter lider mot sitt slut har projektet dragit in fyra och en halv gånger mer pengar än begärt.

Modulo beräknas vara klar för leverans i juli och kan köpas via Kickstarter.

Tillbaka till nyhetsbrevet >>

Prenumerera på nyhetsbrevet

Få det senaste om trender, teknik och digitalt i din inbox.

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

cf-close-icon cf-add-round-icon cf-remove-round-icon cf-star-icon cf-check-icon
close information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic playbutton