Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer
navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart global-level-alert-warning global-level-alert-information

Skärmvänliga vantar för vintern

Publicerad: 2014-02-11 11:10 | Kategorier:

Sedan smartphonen gjorde sitt intåg har surfvänliga vantar efterfrågats av många i vintertider. Utbudet blir sakta bättre och snyggare. Den som vill vara fin behöver inte längre lida pin när surfbehovet tränger sig på.

Handskar och vantar med touchscreen-material blir allt vanligare ute i butiker och på nätet. Via ett speciellt touchvänligt material på vantarnas fingertoppar behöver inte längre handsken åka av i vinterkylan. Och de går att köpa till bra priser i de vanligaste modebutikerna runt om i landet.

Den riktigt händige köper specialtråd själv – färdiga kit med nål och tråd för att göra din favoritvante smartphonevänlig finns att köpa på nätet. 

Skärmvänligt för händerna

Enkla fingervantar från Lindex som tydligt visar var det touchvänliga materialet är utplacerat. Kostar 60 kronor.

Skidentusiasten kan ta självporträtt från fjälltoppen med handskarna på via Helly Hansens fritidshandske. Dyr men värd pengarna. Pris från 1200 kronor.

Skinnhandske 2.0 från Accent. Elegant och touchvänligt till klassisk kappa. Kostar 349 kronor.

Gör dina favoritvantar skärmvänliga. (http://www.presenteriet.se/accessoarer-/1856-glove-kit-for-smartphones-iphone.html)

Prenumerera på nyhetsbrevet

Få det senaste om trender, teknik och digitalt i din inbox.

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

cf-close-icon cf-add-round-icon cf-remove-round-icon cf-star-icon cf-check-icon

Chatta med Telia

För att vi ska kunna hjälpa dig snabbare ber vi dig fylla i några uppgifter. Telia kommer att spara chattkonversationen i 60 dagar.

Vill du spara din historik?

För att få historiken skickad till dig fyll i din mejladress.
cgc-chat-icon cgc-minimize-icon cgc-close-icon cgc-check-icon
arrow-downt arrow-downt close information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic playbutton