navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart

Här är apparna som gör jobbet enklare

Publicerad: 2014-08-14 14:51 | Taggar: Appar Kategorier:

Det kommer nya list- och planeringsappar hela tiden och det kan vara svårt att veta vilka som fungerar bäst. Här är fem appar som garanterat gör din tid på jobbet så produktiv som möjligt.

Trello
En app som gör arbetet mer effektivt när man jobbar i team. I Trello kan man smidigt planera projekt, skapa att göra-listor, ladda upp bilder och dela dem med kolleger eller familjemedlemmar. Man kan även se när en uppgift är färdig och vem som arbetar med vad.

Finns för webb, Android, iPhone & iPad

Dropbox
De flesta vet nog hur det känns när man kommer hem från jobbet och inser att man lagt över fel fil på USB-minnet. Genom att spara sina dokument och bilder i Dropbox slipper man detta problem och kan enkelt nå dem via vilken dator eller mobil som helst. Man kan också alltid vara säker på att man arbetar på den senast uppdaterade filen.

Finns för webb, Android, iPhone & iPad

Focus lock
För att inte bli distraherad av notifikationer från Facebook och Instagram som lyser upp mobilskärmen kan man med Focus lock blockera sådant man anser störa sitt arbete. Genom att fylla i sin arbetstid blockeras apparna man valt under denna period. Självklart kan man fortfarande ringa samtal och läsa mejlen!

Finns för Android

Paper
En klockren app för din iPad när du vill samla allt på ett ställe. Med Paper kan du göra anteckningar under möten, att göra-listor och skisser.

Finns för iPad

Remember the milk

App som gör det enklare att planera sitt arbete. Förutom att skapa listor har appen många funktioner som tidsuppskattning för uppgifter, prioriteringar, upprepningar med mera.

Finns för webb, Android, iPhone & iPad

 

Tillbaka till nyhetsbrevet >>

Prenumerera på nyhetsbrevet

Få det senaste om trender, teknik och digitalt i din inbox.

arrow-downt arrow-downt information navigation-arrow-down navigation-arrow-right