Uppdatera operativsystem Doro

Uppdatera operativsystemet i din Doro så har du alltid de senaste inställningarna och förbättringarna. 

  1. Gå till inställningar

    Dra uppåt från startskärmen för att få upp menyn. Klicka på Ställ in

  2. Klicka på Systeminställningar

    Rulla ner på skärmen och klicka på Systeminställningar

  3. Öppna avancerade inställningar

    Rulla ner till Avancerade inställningar.

  4. Öppna Om telefonen

    Rulla längst ner och klicka på Om telefonen

  5. Välj programuppdateringar

    Klicka på Programuppdateringar

  6. Välj hur du vill uppdatera din Doro

    Klicka på Uppdatera för att söka efter en ny uppdatering. 

    Du kan också välja Hämta alltid så hämtas nya uppdateringar automatiskt. 

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!