Så får du tillgång till Touchpoint Statistik

Tillgång till Touchpoint Statistik får du från Adminwebben, det vill säga samma gränssnitt som du administrerar användarna från.

Statistik finns i två versioner för Touchpoint: Statistik Bas och Statistik Utökad.

Du hittar adminwebben på: tpadmin.telia.se
Du loggar in med ditt MyBusiness-konto.

1. Skriv in ditt användarnamn och lösen och klicka på Logga in

2.1. Om det är första gången du loggar in visar tjänsten en sida där du beställer ett engångslösenord. Se steg 3.

2.2. Har du loggat in tidigare kommer du direkt till tjänstens startsida. Se steg 5.

2. Du kommer till en ny sida. Skriv ditt mobilnummer och klicka på Skicka engångslösenord.
  3. På nästa sida skriver du in engångslösenordet som du fått via sms (observera att det endast är giltigt i 10 minuter) och klicka på knappen Logga in.
  4. Webbläsaren visar startsidan för adminwebben Telia Touchpoint.
  5. Klicka på Statistik i huvudmeny, och klicka därefter på länken Telias statistikportal för att se företagets samtalsstatistik. (Obs! Denna funktion ingår bara om ni har valt detta tillägg.)