Så får du tillgång till Touchpoint Plus Statistik

Statistiktjänsten finns i två versioner för Touchpoint Plus: Statistik Bas och Statistik Utökad.
Efter beställning behöver du genomföra några enkla steg för att få tillgång till gränssnittet. I samband med beställningen får du ett email med information om hur du verifierar ditt användarkonto och skapar ett personligt lösenord.

1. Klicka på länken i mailet och följ instruktionerna
  2. När du skapat ditt lösenord styrs du om till inloggningssidan
  3. Logga in med din e-postadress och det nyss skapade lösenordet
Du når sedan statistiktjänsten på: touchpoint-statistics.telia.se