Kom igång med Touchpoint i Apple Watch

Börja med att gå till Apple Watch-appen på din iPhone.

Guiden finns även att som pdf.

  1. Under vyn Min klocka ser du alla Apple Watch-appar. Sök i listan efter Touchpoint och klicka på denna.

  2. I Touchpoint-vyn har du två menyalternativ:
    Visa app på Apple Watch
    Visa i överblickar

  3. Dra reglaget för Visa app på Apple Watch till höger så att det blir grönt.

  4. Vi rekommenderar att du även aktiverar Visa i överblickar.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

SÖK SUPPORT