Kom igång med Telefonistöd

Här hittar du guider och bruksanvisningar att ladda ner för tjänsten Telefonistöd. Det finns nu en ny version av Telefonistöd som heter 3.4Sp5. Under "Uppgraderingsinformation 3.4Sp5" beskrivs ändringar från tidigare version. Är du intresserad av att uppgradera, skicka e-post till centrextelefonist@tieto.com.

Uppgraderingsinformation 3.4Sp5

Användarguide rev R

Installationsanvisning rev X

Installationsguide Internet Information Server 8

Krav på terminaler rev BC

Beställ överlåtelse för Centrex

Bra att veta

För att vi också ska kunna nå dig med viktig information om uppgraderingar och andra nyheter, är det viktigt att du registrerar dig som kund, detta gör du under "Registrering". Du kan registrera dig även om du inte ska hämta någon programvara. Dina uppgifter används inte för något annat än för våra e-postutskick.
Skicka din registrering, ändring eller avregistrering till centrextelefonist@tieto.com.