Skicka sms med mobilt bredband Huawei E589, E5776

Vill du veta hur mycket surf du har kvar kan du enkelt se detta på Mitt Telia

1. Logga in på routern genom att skriva 192.168.1.1 i en webbläsare.

2. Ange användarnamn och lösenord

Du loggar in med Användarnamn: admin och Lösenord: admin.

Om du vill kan du gå in och ändra lösenordet. OBS! Detta är inte lösenordet till det trådlösa nätverket, utan lösenordet till routerns administrativa gränssnitt. Välj bekräfta och gå vidare.

3. Välj SMS i övre menyn. Om du vill skicka ett nytt sms klickar du på Nytt meddelande

4. Fyll i mottagarens mobilnummer i rutan för Mottagare. I rutan för Innehåll skriver du meddelandet. Klicka sedan på Skicka.

Slut på surf?

För att fylla på mer surfmängd skickar du ett sms från ditt mobila bredband till 4466. Du kan välja mellan 1, 5 eller 10 GB.

Exempel: För 1GB extra, skicka texten 1GB till nummer 4466.

Läs mer här