Skicka sms med mobilt bredband från Huawei

Vill du veta hur mycket surf du har kvar kan du enkelt se detta på Mitt Telia

1. Öppna programmet för ditt mobila bredband

Om en inloggningsruta visas, logga in med dina användaruppgifter.

2. Klicka på brevsymbolen alternativt på Meddelande eller SMS i menyraden, beroende på vilken av Huawei-modellerna du har.

3. Klicka på Nytt meddelande. På vissa Huawei-modeller öppnar du ett nytt meddelande genom att klicka på brevsymbolen i översta raden, se bild nedan.

4. Skriv in mottagarens mobilnummer och ditt meddelande. Klicka sedan på Skicka.

Slut på surf?

För att fylla på mer surfmängd skickar du ett sms från ditt mobila bredband till 4466. Du kan välja mellan 1, 5 eller 10 GB.

Exempel: För 1GB extra, skicka texten 1GB till nummer 4466.

Läs mer här