Samtalshistorik i Touchpoint Plus-app för iPhone

Samtalsloggen

Samtalsloggen visar uppringda, mottagna och missade samtal, samt tidpunkten när samtalen ringdes och varaktigheten för uppkopplade samtal.

För varje samtal visar ikonen över luren om samtalet var utgående pil upp, inkommande pil ned eller om det var obesvarat X.

Du kan klicka på informationssymbolen längst till höger så öppnas en ny sida med mer detaljerad information om den som ringt in.

Kontakta den som ringt in

Om du trycker och håller på samtalet öppnas en ny meny med val att ta bort loggen, eller att kontakta den som ringt in. Du kan då välja att ringa, chatta, SMS:a eller skicka e-post beroende på vilken information som finns tillgänglig om kontakten.

Ta bort samtal ur loggen

Du kan också välja att ta bort flera eller alla samtalsposter genom att klicka på Ändra längst uppe till vänster, eller på symbolen för papperskorg uppe till höger på skärmen.

Ett samtal kan även tas bort genom att svepa vänster på samtalet.