Samtalshantering för mobila användare utan app

Du ringer samtal med fullständigt telefonnummer inklusive riktnummer. För utlandssamtal slår du 00 före landsnumret. Du kan också ringa med kortnummer inom din organisation, om den funktionen är aktiverad. Det kan du kontrollera med din administratör.

Funktion Nummer att ringa
Flytta aktivt samtal till mobil 987
Vidarekoppling 987[telefonnummer inkl. riktnr]
Avaktivera vidarekoppling 980

 

Du kan också hantera din vidarekoppling på Touchpoint Plus Web under Tjänster > Vidarekoppling.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

SÖK SUPPORT