Ny webspace-sökväg

Webspace-hemkatalogen kommer att ändras till en ny sökväg. Om du har använt dynamiska sökvägar så som /mywordpress istället för hårda sökvägar så som /var/www/customer/yourname/mywordpress – behöver du troligtvis inte göra någon ändring efter flytten.

Vissa Wordpress-plugin använder .htaccess-filen som finns i din hemkatalog, kolla i den om den har länkar till andra php-versioner, wp-cache eller hårdkodade sökvägar.