Nummerpresentation i Touchpoint Plus-appen för iPhone

Ändra samtals-ID (nummerpresentation)

Gå in i vyn Jag och klicka på Roll, i den meny som öppnas finns ett antal olika alternativ.

• Växel
  • Dolt
  • Mobil
  • Fast

Du har olika alternativ beroende på hur din anknytning är upplagd i växeln men standard valen är som ovan.

Klicka på den roll du vill använda. Då kommer det nummer associerat med den rollen att visas vid utgående samtal.

Bekräfta ditt val genom att klicka på KLAR högst upp till höger