Nummerpresentation i Touchpoint Plus-appen för iPhone

Ändra samtals-ID (nummerpresentation)

Gå in i vyn Jag och klicka på Roll, i den meny som öppnas finns ett antal olika alternativ.

• Växel
  • Dolt
  • Mobil
  • Fast

Du har olika alternativ beroende på hur din anknytning är upplagd i växeln men standard valen är som ovan.

Klicka på den roll du vill använda. Då kommer det nummer associerat med den rollen att visas vid utgående samtal. Har ni en nyare växel står det under ditt namn Samtals-ID. Samtals-ID möjliggör betydligt fler visningsnummer än tidigare och du kan enkelt byta genom att klicka på fliken

Bekräfta ditt val genom att klicka på KLAR högst upp till höger

Hitta till dina personliga inställningar (Jag)

I mobilappen kommer du åt dina personliga inställningar (Jag) genom att dra fingret åt vänster. Här kan du exempelvis ändra samtals-id, hantera din hänivsning och tillgänglighet.