Beställ/ändra mobilabonnemang i ServiceDesk Web

Alla kostnadspåverkande ändringar samt ändring av användaruppgifter på mobilaabonnemang som ingår i en ServiceDesk Weblösning ska beställas/utföras i ServiceDesk Web.
    Du loggar in i ServiceDesk Web via MyBusiness startsida, under Applikationer. Observera att ServiceDesk Web kräver egen behörighet. Första gången du loggar i ServiceDesk Web via MyBusiness ska du använda det id och lösenord du har till applikationen. Vid kommande inloggningar loggas du in i ServiceDesk Web med så kallad Singel Sign On, dvs du kommer in genom att endast klicka på ikonknappen.
  I ServiceDeskWeb beställer du enligt dess rutiner.