Min Jobbmobil

Nu kan alla som har mobil via företaget själva hålla koll på sitt abonnemang på Min Jobbmobil. Här kan man se hur mycket surf som finns kvar, abonnemangstyp och hur lång bindningstiden är.
 

För att användarna ska komma åt Min Jobbmobil krävs att företaget har ett MyBusiness-konto och att du som superuser tillåter de anställda att använda denna funktion.

MyBusiness-villkoren är uppdaterade och du som superuser behöver godkänna de nya villkoren första gången du loggar in efter att funktionaliteten har släppts, innan Min Jobbmobil kan börja användas.

Om du inte vill att de anställda ska ha tillgång till denna funktion så kan du inaktivera möjligheten under Inställningar och Företagsinformation.

Registrera Min Jobbmobil

Värt att veta!
En kontroll sker alltid att mobilnumret och organisationsnumret har en koppling. Om en anställd lämnar företaget och numret överlåts från företag till privat, eller till ett annat företag, så finns inte längre kopplingen mellan numret och organisationen, och det går därmed ej längre att komma åt Min Jobbmobil.

MIN JOBBMOBIL - INSTRUKTIONSFILM

Denna instruktionsfilm om Min Jobbmobil är till för dig som är anställd.

Denna instruktionsfilm om Min Jobbmobil är till för dig som är superuser i MyBusiness.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

SÖK SUPPORT