Kom igång med Office 365 med migrering

När du beställer Office 365 med migrering från Telia kommer ni att bli kontaktade av en tekniker som sköter och övervakar migreringen. Teknikerns arbete pågår i bakgrunden och du kan under tiden arbeta som vanligt. Du behöver endast förbereda några enkla steg.

Bra att veta

För ytterligare information, se startguide för administratörer.

1. Radera gammal eller onödig e-post. Du bör också ta en säkerhetskopia på det gamla systemet.

2. Bekräfta din domän. Klicka på länken så finner du bildguider som visar steg för steg hur du går tillväga.

3. Styr om din e-post till Office 365 för att e-post ska skickas till det nya systemet. Detta sker på liknande sätt som domänbekräftelsen. Om du använder ett e-postprogram, exempelvis Outlook behöver detta ställas in för att fungera mot Office 365. Har du valt tilläggstjänsten Office 365 Kom-igång kommer en tekniker att göra detta åt dig.

4. Du kan också logga in och använda Office 365 på internet genom att ange adressen http://login.microsoftonline.com. Lösenord till inloggningen väljer du själv genom att besöka Business Apps-portalen.