Logga in i MyBusiness

Vilket inloggningsalternativ ska jag välja när jag vill logga in i MyBusiness?

Enkel inloggning är standard och tillräckligt om du bara vill ha en överblick över dina tjänster eller t.ex. lägga ärenden.

SMS/E-post login har förhöjd säkerhet och krävs i de fall du t.ex. vill administrera dina mobila abonnemang. I de fall du är inloggad med enkel inloggning och vill göra något som kräver högre säkerhet kommer du bli ombedd att skriva in en verifieringskod som skickas till det mobilnummer som finns registrerat i MyBusiness.