Ladda upp din hemsida via ftp för Telia Webbhotell

När din hemsida är klar och du är redo att ladda upp filerna till Telia webbhotell är det dags att starta upp ditt FTP-program.

1. Se till att inställningarna för ditt ftp-program är korrekta.

2. Öppna den domänkatalog där du vill uppdatera innehållet. När du ansluter till Telias ftp-server får du upp en lista över de domäner du har på Telia Webbhotell.

3. Klicka på katalogen public_html. För över dina hemsidorsfiler till servern. Filerna måste laddas upp till public_html-katalogen för respektive domän.