Beställ kopia på faktura

Har du förlorat din faktura kan du ladda ner en kopia av fakturan via MyBusiness.

Via MyBusiness

1. Logga in på MyBusiness.
  2. Gå in på fliken Fakturor.
  3. Välj den faktura du vill ha en kopia på och klicka på Ladda ner.

Inget inlogg till MyBusiness?

Saknar du ett inlogg till MyBusiness kan du kontakta vår kundservice för att få hjälp med att få ut en kopia av din faktura.

MyBusiness och kontakt

Här kan du skapa ett konto till MyBusiness.
Klicka på Skapa konto. Det är endast firmatecknare som kan registrera ett nytt konto.

Saknar du ett inlogg till MyBusiness kan du kontakta vår kundservice för att få hjälp med ditt ärende.