Kontrollera index-fil

  1. Logga in på ditt ftp-konto med hjälp av dina ftp-uppgifter.

  2. Navigera till mappen /domän/public_html.

  3. Se till att index-filen ligger i public_html. Formatet på index kan variera, vanligt förekommande varianter är .html, .htm och .php.
     

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

cf-close-icon cf-add-round-icon cf-remove-round-icon cf-star-icon cf-check-icon

SÖK SUPPORT