Konfigurera e-post Apple mail 9

1. Vill du ställa in e-posten automatiskt?
    Du kan välja att få inställningarna automatiskt i vårt kom igång-flöde. Annars följer du den här guiden.

2. Starta Apple Mail.

Starta Mail och följ guiden, eller välj ”Arkiv” - ”Inställningar” - ”Konton” samt klicka på ”+” för att lägga till nytt konto.

Första gången som du öppnar Mail kan du bli tillfrågad om att lägga till ett e-postkonto (om du inte redan har gjort det). Välj en kontotyp och för sedan in kontoinformationen.

3. Fyll i namn samt e-postadress och lösenord. Tryck på ”Logga In”.

4. Klicka sen på "Klart".

5. Bra att veta

Om du har problem med ditt e-postprogram eller andra tekniska inställningar kan du boka en Personlig Tekniker för ytterligare hjälp.