Konfigurera e-post Apple mail 9

1. Starta Apple Mail.

Starta Mail och följ guiden, eller välj ”Arkiv” - ”Inställningar” - ”Konton” samt klicka på ”+” för att lägga till nytt konto.

Första gången som du öppnar Mail kan du bli tillfrågad om att lägga till ett e-postkonto (om du inte redan har gjort det). Välj en kontotyp och för sedan in kontoinformationen.

2. Fyll i namn samt e-postadress och lösenord. Tryck på ”Logga In”.

3. Klicka sen på "Klart".

4. Bra att veta

Om du har problem med ditt e-postprogram eller andra tekniska inställningar kan du boka en Personlig Tekniker för ytterligare hjälp.