Kom igång med din iPhone

1. Sätt in simkortet

Sätt i simkortet med verktyget som följer med din iPhone. Välj den minsta storleken på simkortet. Slå in din pinkod, den kan du hitta på plastkortet simkortet satt i.

2. Välj språk och region

Välj valfritt språk och region Sverige.

3. Välj wifi/mobilnät

Välj ett wifi eller använd mobilnätet (om du har surf i ditt abonnemang/kontantkort). Det tar några minuter för mobilen att aktiveras.

4. Aktivera platstjänster

Aktivera platstjänster. Du kan även göra detta senare i Inställningar.

5. Ställ in Touch-ID

Ställ in Touch-ID efter ditt finger/tumme. Du kan lägga till fler fingeravtryck i Inställningar.

6. Välj en lösenkod

Ställ in lösenkod. Under lösenkodsalternativ kan du välja hur lång kod du vill ha.

7. Ställ in som ny iPhone eller för över innehållet från en gammal

Välj att ställa in mobilen som en ny iPhone eller säkerhetskopia.

8. Skriv in ditt Apple-ID

Skriv in ditt Apple-ID, om du inte har ett kan du skapa det här.

9. Ställ in Siri

Ställ in Siri nu eller senare i inställningar.

10. Välj en visningsvy

Välj en visningsvy; standard eller zoomad.

11. Tryck på Kom igång

Tryck på Kom igång för att börja använda din nya iPhone.