Safari

Efter att du kopplat in din utrustning installerar du enkelt ditt bredband genom att följa instruktionen nedan. Du kan även ändra inställningar för din ip-adress manuellt. Privat eller Företag.

1. Öppna webbläsaren Safari. Klicka på Safari. Välj Inställningar.

2. I fliken Allmänt, fältet Startsida fyll i adressen http://www.telia.se.

3. Klicka på Avancerat. Klicka på Ändra inställningar.

4. Välj Proxyservrar. Använd passivt FTP-läge (PASV) ska vara ibockad. Inget annat ska vara ibockat eller markerat. Klicka Ok.