Inställningar för IP-adress Windows 8

  1. Starta Kör genom att trycka på tangentbordsknappen WIN + R.

  2. Skriv ncpa.cpl i fältet Öppna och klicka på OK.

  3. Högerklicka på ditt nätverkskort och välj Egenskaper.

  4. Klicka på Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4) och klicka sedan på Egenskaper.

  5. I Egenskaper för Internet Protocol version 4 ska Erhåll en IP-adress automatiskt och Erhåll adress till DNS-servern automatiskt vara ifyllda. Klicka sedan på OK.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

SÖK SUPPORT