Inställningar för IP-adress Windows 7

1. Öppna Startmenyn genom att klicka på Start-knappen i skärmens nedre vänstra hörn. Klicka på Kontrollpanelen

2. Klicka på Visa nätverksstatus och -åtgärder under rubriken Nätverk och Internet.

3. Klicka på Ändra inställningar för nätverkskort i vänstermenyn.

4. Högerklicka på Anslutning till lokalt nätverk.  Välj Egenskaper.

5. Markera Internet Protocol Version 4. Klicka på Egenskaper.

6. Markera Erhåll en IP-adress automatiskt och Erhåll adress till DNS-servern automatiskt.

7. Klicka på fliken Alternativ konfiguration.

8. Markera Automatisk privat IP-adress (APIPA). Klicka på OK. Klicka på Stäng.