Inställningar i Touchpoint-appen för Android

Samtalshantering

Här ställer man in hur samtal skall initieras vid uppringning

Samtalsöverföring

Du kan välja vilken kopplingstyp som du vill använda vid överflyttning av samtal: Alltid direktkoppling, Alltid bevakad koppling eller Fråga för varje samtal.

Diagnostikloggar

Här kan man aktivera samtalsloggning för att samla in diagnostik. Skall endast användas under pågående felsökning.

VoIP-inställningar

Under Inställningar kan du välja att slå på och slå av VoIP samt välja om du ska ringa VoIP-samtal över alla nätverk eller endast Wi-Fi. För att denna ska vara synlig måste tjänsten vara aktiverad på er som kund.

Applikationsbehörigheter

Här ställer man in vilka behörigheter appen skall ha.

Notiser

Välj vilka händelser som skall skapa notiser.

Synka favoriter

Du kan välja om de kontakter som är markerade som Favoriter skall synkas över till lokala kontakter i din telefon.